ALCOHOL DE ROMER, D’ANTONI ESPÍ

Presentem Alcohol de romer, un llibre de relats d’Antoni Espí Cardona, el pròxim dimecres 2 de desembre, a la llibreria Ambra de Gandia.

Dimecres 3 a Gandia, amb el professor i escriptor Tomàs Llopis.

Dimecres 3 a Gandia, amb l’escriptor i professor Tomàs Llopis Guardiola.

«Sempre havia patit de cremor. Sempre potser no, però que ell recordara, des que tenia díhuit o dènou anys i havia començat a fumar cigarrets Habanos i a beure cubalibres. La cremor l’havia acompanyat en les llargues temporades de verema, quan abocat sobre els ceps, esperava que acabara la jornada… Alguna volta havia emprat un remei del tot natural contra la cremor aconsellat pels hòmens majors: dos tronquets de sarment enganxats en les orelles, com les varetes de les ulleres. D’això feia alamont de temps. Més de trenta anys. Ara ja vorejava la cinquantena i era advocat.»

alcohol-de-romer

Disseny de portada: Josep Olaso

Així comença Alcohol de romer, un dels dènou relats del llibre homònim que, sense estalviar ironia i amb un humor a estones negre, componen aquest recull per on desfilen personatges de caràcter antiheroic, ambients de la comarca valenciana de la Costera, succeïts, dèries i debilitats literàries del propi autor, i on la llengua —viva, creïble, desimbolta— no és només una eina en mans de l’autor, sinó que contribueix a fer creïbles els personatges, els dota de personalitat i fa que cada conte bategue amb caràcter propi.

Aquest és el booktrailer d’Alcohol de romer que ha realitzat Adrià Espí Marrahí, per si voleu tenir-ne un tastet en format audiovisual (1 min 45 seg). L’Adrià ha dirigit la websèrie El mort viu, que acaba de rebre un premi Ondas en la categoria de millor ficció emesa a Internet, una nova categoria que s’ha creat per a la 62a edició dels premis Ondas 2015 que concedeixen Ràdio Barcelona i la Cadena Ser en reconeixement al caràcter innovador d’aquest projecte impulsat per cinc joves estudiants de comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s