MÉS ENLLÀ DE L’AGENDA ESCOLAR

Pel Col·legi Públic Ambra de Pego
http://mestreacasa.gva.es/web/ambra

L’agenda escolar és més que una agenda al Col·legi Públic Ambra. Hi recollim els nostres projectes, les nostres il·lusions en passat i en futur. La utilitzem des del curs 1997/98, i a poc a poc hem anat fent-la nostra.

20130322140234-portada-prim-val-13-14-logo-web

Portada de l’agenda de l’any escolar en curs. El departament de disseny ja prepara la del curs 2014-2015. Molt prompte us la podrem ensenyar.

L’agenda és un mitjà de comunicació escrit pràctic i útil en la vida escolar. S’hi recullen les activitats de tot un curs i és com una memòria escrita. Una memòria personal i intransferible per a l’alumnat i per al professorat. És la vida escolar sobre el paper i alhora un instrument d’aprenentatge. Una de les coses de l’agenda que resulta molt atractiva per als xiquets i xiquetes són les dites, versos i refranys que encapçalen algunes de les pàgines.

Però avui en dia, si hi ha alguna cosa a la qual no podem renunciar és a la tecnologia. Actualment una pàgina web és un recurs a l’abast de la majoria.

Aixa doncs, la pàgina de recursos agendaedicions96.com és una continuïtat de l’agenda escolar. Un indret senzill, alegre i estimulant, per a gaudir, per a informar-se aprenent… i on es poden trobar temes interessants relacionats amb l’escola, amb les estacions, amb les festes i celebracions… En definitiva, amb l’educació i la cultura en general.

Una de les campanyes que hem llançat des de la pàgina de recursos de l'agenda escolar. Us hi animeu a participar?

Una de les campanyes que hem llançat des de la pàgina de recursos de l’agenda escolar. Us hi animeu a participar?

Hi descobrirem temes deliciosos com el de La rotunda carabassa on se’ns fa la boca aigua llegint la recepta dels bunyols elaborats amb aquest saborós producte de la terra; temes didàctics com l’hortet escolar, amb més d’una experiència pràctica explicada per les escoles: «Hort escolar i jardins» (CEIP Federico García Sanchiz, Alzira), i també «Projecte 3r B treballa a l’hort» del CEIP Pintor Estruch de Manuel;  el benvolgut i màgic fruit de la tardor en Quina castanya!; les nostres dites en Dites setmanals; temes d’actualitat com la importància de l’alimentació en Menja sa… i un munt de coses interessants que ens hi esperen.

Foto de Josep Olaso que il·lustra la dita de la setmana del 24 de febrer al 2 de març de 2014: «Pel febrer, flor a l'ametler»

Foto de Josep Olaso que il·lustra la dita de la setmana del 24 de febrer al 2 de març de 2014: «Pel febrer, flor a l’ametler»

Nosaltres hem considerat la pàgina d’allò més interessant i, per tant, l’hem enllaçada a la web de la nostra escola http://mestreacasa.gva.es/web/ambra Una vegada hi accediu, punxeu sobre la pestanya «Enllaços».

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s