UN SAC PLE DE BONS DESITJOS PER AL 2014

Us presentem el núm. 4 del nostre Butlletí. Si el voleu fullejar, gràcies a les prestacions que ens ofereix issuu, hi trobareu les col·laboracions següents:

—A l’editorial, fem memòria de la campanya en xarxa 10 raons per confiar en Edicions 96.

10_raons

—Jordi Oviedo escriu sobre «Joan Roís de Corella, polièdric». Al clàssic valencià de la segona meitat del segle XV dedica l’Acadèmia Valenciana de la Llengua l’any 2014.

—Jonathan Grimes, irlandès establert a la Ribera Alta, parla de la traducció a l’anglès de Fent camí. Rutes al voltant del riu Xaló/Gorgos: On the way. Routes around the lands of Xaló/Gorgos River.

—El CEIP Ambra de Pego ens acosta a la pàgina de recursos de la nostra Agenda de Primària.

—Gerard Coll-Planas, sociòleg, autor de Dibuixant el gènere, ens hi recorda que al seu llibre ha volgut explicar que «el gènere (amb les diferències, desigualtats i violències que comporta), el dibuixem cada dia amb la nostra forma d’estar al món. I si el dibuixem, també podem redibuixar-lo o fins i tot desdibuixar-lo.»

L’espai, te, cafè i xocolate, de Dénia és l’establiment que hem triat a la secció «On viuen els llibres», on l’exquisidesa per al paladar conviu amb el gust per la cultura.

—Marc Peris hi dóna notícia de la reedició, amb nou format i contingut revisat, del llibre No m’ho puc creure, d’Emili Gascó, un crack de la seducció oral.

—Entrevistem Joan Pla, autor, al catàleg d’Edicions 96, de Don Fabrizzio i un cadàver al Prince Building, de rabiosa actualitat gràcies al cas Fabra. Hi afirma Joan: «Ser escriptor és ser coherent amb la pròpia consciència». I ho practica amb la seua literatura.

—I per últim, a la secció «Poesia, sense por», el Paulo Ferraz ens parla de la poesia del també brasiler Antônio Moura, autor traduït per Joan Navarro al núm. 21 de la col·lecció «Razef»: Després del diluvi i altres poemes.

Portada

Podeu accedir al butlletí i fullejar-lo clicant ací.

Amb la imatge del nostre particular Tio Nicolau, us volem fer arribar un sac ple de bons desitjos per a l’any 2014. I agrair-vos, un any més, el vostre suport i la vostra confiança en Edicions 96. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s