DEFINICIÓ DE L’ESPERANÇA


L’esperança és un rem pintat de verd.

Miren Agur Meabe: Què és l’amor, sinó…?

[versió de M. J. Escrivà]

Encara que la gent d’Edicions 96 —per sort per a nosaltres!— no farem vacances en tot l’estiu, us desitgem que passeu el mes d’agost de la manera que més us plaga: descansant, gaudint de les nits a la fresca, canviant d’aires, visitant racons encantadors, o practicant hàbits sans i atàvics, com ara remullar-vos en un riu de muntanya, en un toll de marjal, o en una bassa tan espectacular com aquesta de la foto:

Bassa del Saragossà, a l’Hort del mateix nom. Partida de la Serratella, Carcaixent. Ribera Alta. País Valencià.

Bassa del Saragossà, a l’Hort del mateix nom. Partida de la Serratella, Carcaixent. Ribera Alta. País Valencià. Foto: Pau Àlvarez López.

En poques paraules: sigueu feliços! Us volem tornar a trobar al mes de setembre, amb energies renovades i amb ganes de seguir batallant per les coses que ens importen.

Edicions 96

4 responses to “DEFINICIÓ DE L’ESPERANÇA

  1. eduard vilamitjana

    Només de mirar-la donen ganes de capbussar-se. Reconets com aquest, tranquils, la natura a l’abast d’un, un bon llibre…… i a poder ser no estar massa connectat durant uns dies, quan més millor, al món civilitzat. I de quan en quan fer una caminada com la que un parell de badocs, que em conec, no fa pas gaire tot caminant es trobaren un ànecs, amb les cues ben mollades, crec a la marjal de Pego i Oliva…… Gaudim l’estiu, gaudim-ho tot

    • Ei… quina casualitat! Jo també conec un parell de badocs que, caminant entre séquies i bancals, es trobaren uns ànecs beatífics, tocats d’aquella llum màgica del capvespre. Com diu el poeta de la Drova: “No cal anar molt lluny. […] Allò que cerques ho tens davant de tu.” És un privilegi saber gaudir de les petites meravelles pròximes. Gràcies per les atencions, Eduard.

  2. I vosaltres també, mireu de passar-ho bé. Que al setembre tornarem carregats d enoves iniciatives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s