JOAN FUSTER PRESENTAT ALS LECTORS JOVES

“La nostra gent” és una col·lecció que arriba a l’editorial de la mà de l’escriptor Josep Franco i de la il·lustradora Laura Granell.

Està pensada, com l’autor mateix va escriure en el número de tardor del butlletí 96milmotsmés, “per a donar a conèixer als lectors més joves algunes de les biografies més significatives de les dones i els homes que ens han ajudat a sobreviure amb les seues obres i el seu exemple.” Honrosíssima aspiració, al nostre parer.

Vam començar per Tonico Puchades, definit també per Josep Franco com “un home pla, un esportista que encaixaria perfectament, per la seua forma d’entendre el futbol i per la seua forma d’entendre la vida, en un equip que jo sé, ple de figures que no són egoistes, sinó que formen un sol cos i que, per això mateix, han superat totes les marques de la història del futbol…”.

Primer títol de la col·lecció “La nostra gent”, dedicat al mític jugador del València C. F. Antoni Puchades Casanova. Amb text de Josep Lozano i il·lustracions de Laura Granell

I ara tenim el gust de presentar-vos el número 2 de la col·lecció: Joanet vol ser escriptor, dedicat a qui probablement és l’escriptor i el pensador valencià més influent: l’homenot de Sueca Joan Fuster, que ens va deixar ara fa 20 anys.

Joan Fuster (Sueca, 1922-1992) va ser un dels escriptors més importants i prolífics del segle passat. Com diu l’autor de Joanet vol ser escriptor: “els seus llibres, els seus articles i les seues cartes són un tresor de paraules que els valencians hem de conservar, com ell va saber preservar i conservar la nostra llengua. El llibret que teniu a les mans és un homenatge a l’home que ens va ajudar a recuperar la nostra història i que dedicà la seua vida als millors amics amb què podem comptar les persones: els llibres.”

El llibre es presenta, al poble de Fuster, divendres dia 16, amb la presència de Josep Franco, autor, i de Laura Granell, il·lustradora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s