Nou número de 96milmotsmés

Amb l’inici del darrer trimestre de l’any, i del primer del nou curs escolar, arriba el segon número del nostre butlletí 96milmotsmés, que podeu llegir ací.

Hi trobareu les seccions que confiem que es convertisquen en habituals, més un breu repàs a tots els treballs que tenim ara entre mans, entre els quals en destaquen dos, que per estar relacionats amb qui ho estan, ens enorgulleixen especialment.

Joan Fuster serà el protagonista del nou títol de la col·lecció “La nostra gent”, que se suma així a “Puchades – Tonico vol ser futbolista”, casualitat o no, tots dos de Sueca. Novament seran Josep Franco i Laura Granell els encarregats d’acostar als més menuts aquesta figura tan important per a la nostra llengua i per al nostre poble.

I el segon treball, que presentarem el 22 de novembre a Gandia, és el poemari original amb què Vicent Andrés Estellés guanyà l’any 1966 el premi Ausiàs March, i que no se sap ben bé per què, no coincideix amb el publicat l’any 1971. Es tracta, doncs, d’un poemari encara inèdit descobert per casualitat per la nostra companya M. Josep Escrivà i l’amic Josep Lluís Roig, i que gràcies a la col·laboració de l’IMAB, passarà a formar part del nostre catàleg de poesia.

Ens esperen unes setmanes plenes de feina i d’ocasions per trobar-nos. Estigueu atents!

Per cert. Aprofitem per deixar-vos també l’enllaç al número anterior de 96milmotsmés, per si de cas no l’heu pogut escodrinyar encara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s