LLIBRES PER A L’ACCIÓ

Conscients de la importància que té la motivació lectora en la formació personal i en el creixement interior de xiquets i de jóvens, a Edicions 96 pensem que un llibre, a banda del seu caràcter formatiu, instructiu i de transmissor de coneixements, pot ser un mitjà d’entreteniment i de diversió atractiu i engrescador per tal d’afavorir l’hàbit lector.

Intervenció artística al terme de Carrícola. Són volums de llibres en fusta, amb el nom de cadascuna de les poblacions de la comarca de la vall d’Albaida. Foto: Eduard Vilamitjana

Per aquest motiu, us proposem un ventall de possibilitats, recollides en un CATÀLEG D’ACTIVITATS PER A FOMENTAR LA LECTURA, que van des de les animacions lectores, trobades amb autors i autores, recitals, tallers de creació, comunicació a través de la xarxa, i altres opcions, que, a més a més, es poden modificar per a adaptar-les als suggeriments, necessitats, o interessos dels grups que ho requerisquen. 

+INFO: edicions96@edicions96.com
Tel.: 962 46 11 04

Componen el catàleg 27 propostes, corresponents al mateix nombre de llibres, cadascuna individualitzada, adreçada a diferents nivells de lectura, d’edats, i de caràcter voluntàriament divers. Podreu seleccionar cada fitxa segons les vostres preferències, o necessitats.

Esperem que siguen del vostre interès, i estem a la vostra disposició per a atendre qualsevol suggeriment, aportació o consulta.

Us desitgem tota la sort i tot el coratge per a encarar el curs que comença. Gràcies per la vostra tasca educativa.

 

One response to “LLIBRES PER A L’ACCIÓ

  1. Sí, m’agradaria fer un comentari. I no pot ser menys que positiu. Com el vostre treball. He mirat, amb prou deteniment aquest catàleg. Crec que hi ha de tot i força. Però la perla està en el amor que mostreu per la nostra terra i la nostra cultura. I això enganxa. Aquest és uns dels pocs camins per a sortir-nos-en…. Estimar i Cuidar el jovent! Eduard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s