PREMI DE POESIA MARC GRANELL – VILA D’ALMUSSAFES

Poetes: heu vist ja les bases del premi Marc Granell-Vila d’Almussafes?
Encara que la convocatòria té dues modalitats lingüístiques (castellà i valencià), enguany ens plau destacar com a novetat que els poemaris guanyadors es publicaran per separat, i que incorporarem el títol guanyador en valencià a la col·lecció de plaquetes “Razef”. Per si no les coneixeu encara, i voleu veure’n el format, o alguns dels títols publicats, ací teniu l’enllaç als últims números de la col·lecció: http://www.edicions96.com/col%C2%B7leccions/List/listing/11-razef-plaquettes-115/1

El jurat està format per Marc Granell, José Antonio Bueno Mateo (en representació del grup poètic Argila de l’Aire) i Maria Josep Escrivà (en representació d’Edicions 96); hi actua com a secretària Sònia Martí Alepuz, funcionària de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

El termini de presentació es clourà el 26 de març, i el veredicte es farà públic el 27 d’abril. La dotació és de 1.200 euros. I l’extensió, fins a 200 versos; és a dir, que cada vers premiat es paga a 6 euros. No direu que no és un treball rendible! Sabem que hi ha molt de material inèdit en busca d’editorial, així és que animeu-vos a participar-hi!

2 responses to “PREMI DE POESIA MARC GRANELL – VILA D’ALMUSSAFES

 1. Hola,

  El poemari en castellà també es publicarà en la mateixa col·leció de paquetes Razef?

  Salutacions,
  Montse

 2. Vicent - Edicions 96

  Hola Montse. Sí, el poemari en castellà també es publicarà dins la col·lecció Razef. La diferència respecte edicions anteriors és que els dos poemaris premiats, en valencià i castellà, que anaven junts, a partir d’ara seran independents.
  Gràcies per l’interés,
  Vicent – Edicions 96

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s